Rabarbra- og jordbærsuppe

4 porsjoner

Karakter (5 st)

Ingredienser

150 g rabarbra i biter
4 dl vann
1 kanelstang
1 ts potetmel
1/2 dl vann
1/2 liter friske jordbær
1/2-3/4 dl Dansukker Sukker

Instruktioner

Ha rabarbra, vann og kanelstang i en kasserolle. Kok opp og la koke i 5 minutter. Rør ut potetmelet i vannet og jevn ut suppen. Ta opp kanelstangen. Miks jordbærene og visp mosen ned i rabarbrasuppen. Settes kjølig. Smak til med sukker. Server gjerne en liten kake eller kavring til suppen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.