Rask müslipai

Superrask pai for uventet besøk. Rør sammen müsli og sirup for en sprø og gyllenbrun topping. Serveres med smidig og luftig råkrem.

ca. 6–8 porsjoner

ca. 20 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

400 g bær etter eget valg 
1/2 dl Dansukker Demerarasukker
1 1/2 ss potetmel 
1 ts vaniljesukker 
3 dl müsli eller granola
3/4 dl Dansukker Lys Sirup
50 g smør 

Råkrem
2 eggeplommer 
2 ss Dansukker Sukker
1 ss vaniljesukker 
2 dl kremfløte

Instruktioner

Sett ovnen på 200°C, over- og undervarme. Bland bær med demerarasukker, potetmel og vaniljesukker og legg i en form. Bland müsli med sirup og dryss jevnt over bærene. Skjær smøret i skiver og fordel over paien. Stekes midt i ovnen i ca. 10 minutter, til den har fått en fin farge.

Imens lager du råkremen. Visp eggeplommer med sukker og vaniljesukker til en luftig blanding. Visp kremen hardt og vend forsiktig de vispede eggene inn i kremen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.