Rask müslipai

Superrask pai for uventet besøk. Rør sammen müsli og sirup for en sprø og gyllenbrun topping. Serveres med smidig og luftig råkrem.

ca. 6–8 porsjoner

PT25M

ca. 20 minutter

Karakter (0 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

400 g bær etter eget valg 
1/2 dl Dansukker Demerarasukker
1 1/2 ss potetmel 
1 ts vaniljesukker 
3 dl müsli eller granola
3/4 dl Dansukker Lys Sirup
50 g smør 

Råkrem
2 eggeplommer 
2 ss Dansukker Sukker
1 ss vaniljesukker 
2 dl kremfløte

Instruktioner

Sett ovnen på 200°C, over- og undervarme. Bland bær med demerarasukker, potetmel og vaniljesukker og legg i en form. Bland müsli med sirup og dryss jevnt over bærene. Skjær smøret i skiver og fordel over paien. Stekes midt i ovnen i ca. 10 minutter, til den har fått en fin farge.

Imens lager du råkremen. Visp eggeplommer med sukker og vaniljesukker til en luftig blanding. Visp kremen hardt og vend forsiktig de vispede eggene inn i kremen.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbrakake med italiensk marengs

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Fløteis på pinne

Lag din egen is

Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffe og kake

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Sommerkake

Kaker til vårens feiringer

Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Grillmarinade

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.