Red velvet cake

Karakter (27 st)

Ingredienser

3 1/2 dl Dansukker Sukker
2 egg
3 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
1 ss hvitvinseddik
1 dl flytende margarin
2 1/2 dl kulturmelk
3 ss rød konditorfarge

Glasur
400 g kremost naturell eller Philadelphia ost, gjerne light
2 ss nypresset sitronsaft
4 dl Dansukker Melis

Pynt
Sjokoladepraliner (fylte småsjokolader)

Instruktioner

Stivpisk sukker og egg til eggedosis. Bland sammen og sikt de tørre ingrediensene, vend dem inn i eggedosisen sammen med eddik, margarin og kulturmelk. Tilsett fargen og bland godt.

Hell røren i smurt og melet springform, ca. 25 cm i diameter. Stek kaken midt i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. La den bli et par minutter i formen, før den legges på rist til avkjøling.

Visp sammen ost, sitronsaft og melis. Del kaken i tre lag og bred glasur på to av dem. Legg bunnene på hverandre, den uten glasur legges øverst. Dekk hele kaken med glasur. Pynt med praliner.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.