Red velvet cake

Karakter (27 stk)

Ingredienser

3 1/2 dl Dansukker Sukker
2 egg
3 1/2 dl hvetemel
1 ts bakepulver
1/2 ts salt
2 ss kakao
1 ts vaniljesukker
1 ss hvitvinseddik
1 dl flytende margarin
2 1/2 dl kulturmelk
3 ss rød konditorfarge

Glasur
400 g kremost naturell eller Philadelphia ost, gjerne light
2 ss nypresset sitronsaft
4 dl Dansukker Melis

Pynt
Sjokoladepraliner (fylte småsjokolader)

Instruktioner

Stivpisk sukker og egg til eggedosis. Bland sammen og sikt de tørre ingrediensene, vend dem inn i eggedosisen sammen med eddik, margarin og kulturmelk. Tilsett fargen og bland godt.

Hell røren i smurt og melet springform, ca. 25 cm i diameter. Stek kaken midt i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. La den bli et par minutter i formen, før den legges på rist til avkjøling.

Visp sammen ost, sitronsaft og melis. Del kaken i tre lag og bred glasur på to av dem. Legg bunnene på hverandre, den uten glasur legges øverst. Dekk hele kaken med glasur. Pynt med praliner.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?