Ren og varm sjokoladeglede

Super gave til de små når du er bedt bort. Lag dine egne reinsdyr, bland innhold av sjokoladepulver, sjokolade og marshmallows med melk og nyt!

Karakter (1 stk)

Vurder oppskrift

Ingredienser

For 1 pose (gir 4 kopper.)
4 ss kakao
4 ss Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
30 g mørke eller lyse sjokoladelinser
20 g minimarshmallows
cellofankremmerhus
piperenser i valgfri farge
plastøyne
røde tøykuler til nesen

Tilbehør til 4 kopper
12 dl melk
2 dl kremfløte
Dansukker Lys Sirup

Instruktioner

Bland kakao, sukker og vaniljesukker i en skål, og rør om. Fordel sjokoladepulveret i cellofankremmerhus. Tilsett sjokoladelinser og minimarshmallows.

Snurr cellofanen og knytt sammen med en piperenser. Lim på plastøyne og nese.

Kok opp pulveret fra posen sammen med melk og hell deretter over i 4 kopper. Topp med pisket krem. Strø over sjokoladelinser og marshmallows og sprinkle over sirup.

Tips
Lag en fin etikett på og lim den på, så har du en flott gave.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Rabarbra- og bringebærsyltetøy

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade. 

3-døgnsagurk

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Sommersaft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider. 

Blåbærsyltetøj

Blåbær – skogens beste bær

Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommegalette med mandelflak

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærcobbler i porsjonsformer

Bjørnebærluksus

Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.