Ren og varm sjokoladeglede

Super gave til de små når du er bedt bort. Lag dine egne reinsdyr, bland innhold av sjokoladepulver, sjokolade og marshmallows med melk og nyt!

Karakter (0 stk)

Ingredienser

For 1 pose (gir 4 kopper.)
4 ss kakao
4 ss Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
30 g mørke eller lyse sjokoladelinser
20 g minimarshmallows
cellofankremmerhus
piperenser i valgfri farge
plastøyne
røde tøykuler til nesen

Tilbehør til 4 kopper
12 dl melk
2 dl kremfløte
Dansukker Lys Sirup

Instruktioner

Bland kakao, sukker og vaniljesukker i en skål, og rør om. Fordel sjokoladepulveret i cellofankremmerhus. Tilsett sjokoladelinser og minimarshmallows.

Snurr cellofanen og knytt sammen med en piperenser. Lim på plastøyne og nese.

Kok opp pulveret fra posen sammen med melk og hell deretter over i 4 kopper. Topp med pisket krem. Strø over sjokoladelinser og marshmallows og sprinkle over sirup.

Tips
Lag en fin etikett på og lim den på, så har du en flott gave.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Kokos- og karamellpopcorn

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke. Vi har oppskriften på en alle tiders koselig kveld!

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.