Rips- og solbærsyltetøy med gulrøtter - Oppskrifter

Rips- og solbærsyltetøy med gulrøtter

2 glass 25 minutter
Rips- og solbærsyltetøy med gulrøtter et fyldig syltetøy som gjør seg utmerket til ost og kjeks – og gjerne også på vafler! Solbær, rips og gulrøtter er en herlig kombinasjon.
Rips- og solbærsyltetøy med gulrøtter
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 500 g rips og solbær
  • 200 g gulrøtter
  • 400 g Dansukker Syltesukker
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 dl vann

Rens ripsen og solbærene. Skyll, skrell og rasp gulrøttene grovt.

Bland alle ingrediensene i en kasserolle, og la koke i ca. 5 minutter. Ta kasserollen av platen, og skum godt av.

Hell syltetøyet over på varme, rene glass. Sett på lokk, og oppbevar kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;