Rispuffer

Rispuffer

ca. 22 stk. 30 minutter
Disse lekre rispuffene er enkle å lage og farlig gode. Hjemmelaget godteri er best. Disse rispuffene er kremede, søte, salte og sprø på én og samme tid.
Rispuffer
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 1/2 dl Dansukker Sukker
  • 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
  • 1 eggehvite
  • 2 dl havregryn
  • 4 dl puffet ris
  • 1 klype salt

Pynt

  • 1–2 dl puffet ris

Visp sammen smør, sukker og sirup. Visp eggehviten til et fast skum i en annen skål og vend det inn i røren.

Bland havregryn og puffet ris i en mikser, og bland det inn i røren sammen med saltet. Rull til boller.

Miks puffet ris og rull bollene i dette. Oppbevares i kjøleskap.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;