Rødvinskokt skinkefilet
Bland alle ingrediensene i en gryte. La småkoke under lokk i ca. 40 minutter. Hell buljongen i en gryte og kok opp. Bland melet ut i litt vann og rør til alle klumper er borte. Jevn ut buljongen og la koke i 5 minutter.
Tomatsalsa
Skjær tomatene i små terninger. Skrell melonen og skjær denne også i små terninger. Agurken skjæres også i små terninger.
Bland sammen de andre ingrediensene og hell dette over den hakkede massen. Bland sammen og la stå kaldt frem til servering.
Avokadokrem
Del avokadoene i to og fjern kjernene. Grav ut fruktkjøttet og mos det med en gaffel. Bland mosen med de andre ingrediensene. Settes kaldt frem til servering.
Baconpoteter
Skrell potetene og kok dem akkurat møre. Skyll i kaldt vann og tørk dem på husholdningspapir. Grav ut litt av potetmassen med en teskje. Fyll hullet med revet ost. Rull potetene i farinsukkeret. Legg hver potet midt på en baconskive og vri denne sammen over hullet med ost. Fest med en tannpirker. Bakes midt i ovnen ved 200° i 10–12 minutter.
Server kjøttet med sausen, avokadokremen, salsaen og potetene.
Oppskriften er utarbeidet av