Rødbetsaft

Finnes det noe bedre enn hjemmelaget saft? Prøv noe nytt og kok din sagt på rødbeter og granateple, en fantastisk smak og vidunderlig farge.

Karakter (2 stk)

Ingredienser

½ liter konsentrert saft
500 g rødbeter
2 ½ dl vann
1 granateple
5 dl Dansukker Demerarasukker

Instruktioner

Hvis du ikke har kjøpt ferdigkokte rødbeter, skreller og koker du rødbetene i vann som dekker dem helt, i ca. 10 minutter.

Skjær rødbetene i mindre biter, og kok dem sammen med vann og granateplekjerner i 10 minutter. Kjør i mikser, og la deretter avkjøles.

Tilsett rørsukker og rør til det er oppløst. La koke opp igjen i noen minutter. Hell over på en ren flaske, og oppbevar kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Kremet sitronpai

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking. Sitrus er oppfriskende og syrlig, men passer også flott i kombinasjon med andre smaker som sjokolade og karamell.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.

Scones med ost og skinke

Vinterutflukter

Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen, og som enkelt kan fylles på termosen og ha i ryggsekken.