Rotfruktmarmelade med timian

Rotfrukter kan brukes til det meste. Denne herlige rotfruktmarmeladen med timian er flott tilbehør til sommerens grillbuffet. Varier rotfruktmarmeladen etter smak og behag.

2 glass

30 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

500 g valgfrie rotfrukter
2 ss vann
3–4 ss eddik (12 %)
250 g Dansukker Syltesukker
1 ss frisk timian

Instruktioner

Skrell rotfruktene og riv dem på et rivjern. Kok dem med vann og eddik i en kasserolle i 3 minutter. Miks og tilsett syltesukker og timian.

La koke i ytterligere 4 minutter. Skum godt av, og hell syltetøyet over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?