Ingredienser
50 g gjær
5 dl skummet melk
1/2 dl hvetekli
3 ss Dansukker Mørk Sirup
2 ts salt
1/2 dl sesamfrø
3/4 dl flytende margarin
ca. 13 dl hvetemel
Fyll
1 dl revet parmesan
2 dl revet gulost
2 dl hakkete, friske urter
Pensling
egg
Pynt
flaksalt
sesamfrø
Instruktioner
Smuldre gjæren i en bolle. Varm melken til den er lunken, og hell den over gjæren. Rør til gjæren er oppløst. Tilsett hvetekli, sirup, salt, sesamfrø og margarin. Arbeid inn melet, litt om gangen, til deigen slipper bollen. La den heve under klede i 30 minutter. Legg deigen på melet bakebord, og arbeid den smidig. Del deigen i to deler som kjevles ut til rektangler, ca. 1 cm tykke. Strø osten og urtekrydderet over deigbitene, og rull sammen fra langsiden. Skjær hver lengde i 20 biter, og legg på plate med bakepapir. La heve under klede i ca. 30 minutter. Pensle bollene med sammenvispet egg, og strø på flaksalt og sesamfrø. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?