Safranmuffins

12–15 stk.

Karakter (0 st)

Ingredienser

100 g smør eller margarin
2 1/2 dl Dansukker Demerarasukker
2 egg
2 dl surmelk
1/2 g safran
1 dl rosiner
3 dl hvetemel
1 ts bakepulver

Topping
2 dl Dansukker Melis
25 g flytende margarin

Instruktioner

Rør matfett og demerarasukkeret lett og luftig. Tilsett eggene, ett om gangen. Bland i surmelk og safran.

Bland rosiner, mel og bakepulver og vend det inn i røren. Fordel røren i muffinsformene. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.

Bland margarinen med melis til en jevn glasur. Smør glasuren på muffinsene.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.