Ingredienser
Pannacotta
2 gelatinplater
5 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Økologisk Sukker
1/2 g safran
Bjørnebærgelé
1 dl bjørnebærsaft (ca. 200 g bjørnebær)
1 dl Dansukker Syltesukker
Pynt
bjørnebær
Instruktioner
Begynn med pannacottaen. La gelatinplatene ligge i kaldt vann i 5 minutter. Kok opp fløte, sukker og safran i en kasserolle. Sett kasserollen til sides.
Vri opp gelatinplatene og rør dem inn i den varme blandingen. Hell over i glass (gjerne gløgglass). La stå i kjøleskapet i ca. 2 timer.
Gjør klar bjørnebærgeleen. Tin bjørnebærene og sil dem gjennom en finmasket sil. Mål opp 1 dl bjørnebærsaft i en kasserolle. Tilsett syltesukkeret og la koke i 3 minutter. Avkjøl litt, men hell bjørnebærgeleen over pannacottaen før geleen har begynt å stivne. La stå i kjøleskapet i ytterligere 1 time. Pynt med bjørnebær.
Tips! Pynt gjerne med ristede, hakkede pistasjnøtter!
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen
By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter
Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?