Sirupskaker med tørkede bær

ca. 20–30 stykker
Sirupskaker med tørkede bær
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

2 1/2 dl speltmel
1/2 dl sesamfrø
2 ts vaniljesukker
100 g smør
0,75 dl Dansukker Lys Sirup
50 g hakket mørk sjokolade
30 g tørkede bær, f.eks. blåbær, physalis eller kirsebær

Bland mel, sesamfrø, vaniljesukker og smør til smuler.

Tilsett sirup, og bland sammen til en ball.

Tilsett sjokolade og bær, og kna dem inn i deigen. Form deigen til en rull.

Rull deigen i plastfolie, og la den hvile i kjøleskapet i 1 time.

Sett ovnen på 175 °C, og skjær skiver på ca. 1 cm av deigrullen.

Legg skivene på plate, og stek i rundt 10 minutter.

Avkjøles på brettet.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker