Sirupspærer

4 porsjoner

Karakter (1 stk)

Ingredienser

4 modne pærer

Lake
2 dl Dansukker Lys Sirup
3 dl vann
1 kanelstang
1 stjerneanis

Tilbehør
Iskrem
1/2–3/4 dl hakkede nøtter eller mandler

Instruktioner

Skrell pærene, men la stilken stå på. Kok opp ingrediensene til laken i en liten gryte, ikke mye større enn at den rommer pærene. Sett pærene ned i den varme laken, og småkok under lokk til pærene er helt myke. Ta opp pærene, og plasser dem asjetter. Kok inn laken til det er ca. 2 dl igjen. Hell laken over pærene, og strø over hakkede nøtter eller mandler. Legg på litt iskrem, og server.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Spre kjærlighet på Valentinsdagen

By på kaffe med noe ekstra godt som er en fryd for både øye og gane. Og din Valentin blir garantert glad.

Vinterutflukter

Løype! Fyll på med energi i vinterferiens løyper og bakker. Her har vi samlet gode oppskrifter som passer perfekt til vinterturen.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?