Ingredienser
100 g smør, romtemperert
3 dl Dansukker Finkornet Sukker
1 ts vaniljesukker
1 dl nøytral olje
1 ts hjortesalt
4 dl hvetemel
skallet av 1 sitron, gjerne usprøytet
4 ts svarte valmuefrø
Instruktioner
Sett ovnen på 150 °C.
Rør smør, sukker og vaniljesukker glatt. Tilsett olje, litt om gangen.
Bland hjortesalt med litt av melet og vend det inn i resten av røren. Tilsett resten av melet, og arbeid sammen til en smidig deig.
Tilsett revet sitronskall og valmuefrø. Bland godt.
Del deigen i to deler som du ruller ut til to lengder. Skjær den opp i 50 biter som du triller ut til boller. Legg bollene på bakepapir. Trykk dem flate med hendene.
Stekes midt i ovnen i 20 minutter.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?