Ingredienser
3 gelatinplater
3 eggeplommer
1 dl Dansukker Melis
revet skall og saft av 1 sitron, gjerne usprøytet
3 dl kremfløte
Salte crunch
1/2 dl kokos
1 dl hvetemel
1 dl havregryn
2/3 dl Dansukker Brun Farin
1/4 ts salt
50 g smør, romtemperert
Pynt
revet sitronskall, gjerne usprøytet
Instruktioner
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 min.
Visp eggeplommer og melis luftig.
Varm sitronsaften i en kasserolle og ha i gelatinplatene. Smelt på svak varme.
Hell sitronblandingen i en tynn stråle ned i eggedosisen mens du visper. Tilsett sitronskallet.
Visp fløten og vend den inn i eggedosisen. Fordel i 6 glass, og sett i kjøleskapet i 1 time.
Sett ovnen på 160 °C og lag crunchen. Ha alle ingrediensene i en bolle og arbeid dem sammen med hendene.
Spre deigen på en plate med bakepapir slik at det blir smuler. Stekes midt i ovnen i 10 min. La avkjøles.
Ved servering, ta ut sitronfromasjen, smuldre crunch over og pynt med revet sitronskall.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is
Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker
By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?