Sjokoladebollemakroner

Piff opp den klassiske makronen med en smak av sjokoladebolle. Disse sjokoladebollemakronene er farlig gode. Pynt med sjokolade og kokos.

ca. 30–32 stk.

1,5 time

Karakter (0 stk)

Ingredienser

Bunn
250 g mandelmasse
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 eggehvite

Sjokoladebollesmørkrem
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Melis
4 ss kakao
1 eggeplomme
1 1/2 dl havregryn, mikset
1/2 dl kokos
1 ss kaffe, kald

Pynt
250 g mørk sjokolade
kokos

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C varmluft.

Riv mandelmassen. Bland inn sukker og eggehvite og visp sammen. Klatt ut små, runde kaker på en plate med bakepapir. Stekes i nedre delen av ovnen i ca. 12–14 minutter. La avkjøles helt.

Lag smørkremen. Visp smøret og tilsett melis, kakao og eggeplomme. Miks havregrynene for å dele dem i litt mindre biter. Tilsett havregryn, kokos og kaffe i røren. Visp til en luftig smørkrem.

Smør smørkremen på kakene. La sjokolademakronene stå i fryseren i 15 minutter.

Gjør klar pynten. Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad. Ta makronene ut av fryseren og dypp smørkremen i sjokolade. Strø kokos på toppen og la kakene stivne på rist.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.