Ingredienser
Bunn
250 g mandelmasse
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 eggehvite
Sjokoladebollesmørkrem
150 g smør
1 1/2 dl Dansukker Melis
4 ss kakao
1 eggeplomme
1 1/2 dl havregryn, mikset
1/2 dl kokos
1 ss kaffe, kald
Pynt
250 g mørk sjokolade
kokos
Instruktioner
Sett ovnen på 175 °C varmluft.
Riv mandelmassen. Bland inn sukker og eggehvite og visp sammen. Klatt ut små, runde kaker på en plate med bakepapir. Stekes i nedre delen av ovnen i ca. 12–14 minutter. La avkjøles helt.
Lag smørkremen. Visp smøret og tilsett melis, kakao og eggeplomme. Miks havregrynene for å dele dem i litt mindre biter. Tilsett havregryn, kokos og kaffe i røren. Visp til en luftig smørkrem.
Smør smørkremen på kakene. La sjokolademakronene stå i fryseren i 15 minutter.
Gjør klar pynten. Hakk sjokoladen og smelt den over vannbad. Ta makronene ut av fryseren og dypp smørkremen i sjokolade. Strø kokos på toppen og la kakene stivne på rist.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?