Sjokolade/kokos-ruter

20 stykker

Karakter (14 stk)

Ingredienser

3 egg
2 1/2 dl Dansukker Sukker
2 1/2 dl hvetemel
1 1/2 ss kakao
2 ts bakepulver
1 dl vann
100 g smør eller margarin

Kokosrøre
75 g smør eller margarin
3 dl kokosflak
2 1/2 dl Dansukker Melis
2 små egg

Pynt
Dansukker Melis

Instruktioner

Smør og strø mel i en liten langpanne, ca. 20 x 30 cm.

Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland mel, bakepulver og kakao og vend ned i røren. Kok opp vann og matfett og tilsett i sjokoladerøren. Hell røren i formen og stek nederst i ovnen ved 200 °C i 20 minutter. Bland alle ingrediensene til røren i en kasserolle og la småkoke under omrøring til en tykk røre.

Ta ut kaken og øk ovnstemperaturen til 225 °C. Smør kokosrøren over sjokoladekaken, sett formen midt i ovnen og stek i ytterligere 10 minutter til kaken har fått fin farge. Avkjøl kaken før den skjæres i biter. Sikt melis over kaken før servering. Egner seg til frysing.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?