Sjokolade/kokos-ruter

20 stykker

Karakter (14 st)

Ingredienser

3 egg
2 1/2 dl Dansukker Sukker
2 1/2 dl hvetemel
1 1/2 ss kakao
2 ts bakepulver
1 dl vann
100 g smør eller margarin

Kokosrøre
75 g smør eller margarin
3 dl kokosflak
2 1/2 dl Dansukker Melis
2 små egg

Pynt
Dansukker Melis

Instruktioner

Smør og strø mel i en liten langpanne, ca. 20 x 30 cm.

Visp egg og sukker til luftig eggedosis. Bland mel, bakepulver og kakao og vend ned i røren. Kok opp vann og matfett og tilsett i sjokoladerøren. Hell røren i formen og stek nederst i ovnen ved 200 °C i 20 minutter. Bland alle ingrediensene til røren i en kasserolle og la småkoke under omrøring til en tykk røre.

Ta ut kaken og øk ovnstemperaturen til 225 °C. Smør kokosrøren over sjokoladekaken, sett formen midt i ovnen og stek i ytterligere 10 minutter til kaken har fått fin farge. Avkjøl kaken før den skjæres i biter. Sikt melis over kaken før servering. Egner seg til frysing.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.