Karamellfyll
Konfekttrekk
Forslag til smakstilsetninger
Kok opp kremfløte, sukker og sirup i en tykkbunnet gryte. La koke til en tykk karamellkrem, ca. 10 minutter. La karamellkremen avkjøles litt.
Hakk sjokolade, og smelt over vannbad.
Pensle innsiden av konfekt-/folieformene med den smeltede sjokoladen, og sett dem i kjøleskapet. Pensle nok en gang, og sett dem i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner. Ha resten av sjokoladen i en sprøytepose.
Velg en smakstilsetning. Hvis du velger tyrkisk pepper eller safran, bruker du en morter og knuser dropsene til småbiter, eller du blander safran med 1 ss sukker i morteren og blander dette.
Tilsett smakstilsetningen i karamellkremen, og ha kremen i en sprøytepose. Fyll formene 2/3 fulle, og sprøyt på resten av sjokoladen som et lokk.
La stivne i kjøleskapet, og ta deretter konfektbitene ut av formene.
Oppskriften er utarbeidet av