Fyll
Gelé
Knus kjeksen og bland den med kakaoen og det smeltede matfettet. Trykk ut i en form med avtakbar kant.
Legg gelatinarkene til fyllet i bløt i rikelig med vann i 5 minutter.
Smelt sjokoladen i en kasserolle sammen med melken. Klem vannet av gelatinarkene og løs dem opp i den varme blandingen.
Visp egg og sukker lett og luftig. Tilsett kesam og philadelphia-ost. Ha i sjokoladeblandingen når den er avkjølt, men før den begynner å stivne. Hell over i formen. Settes i kjøleskap.
Legg gelatinarkene til geleen i bløt i rikelig med vann i 5 minutter.
Løs opp kaffepulveret og demerarasukkeret i kokende vann. Klem vannet av gelatinarkene og løs dem opp i kaffen. Tilsett kaffelikøren. Avkjøl. Hell kaffen over fyllet i formen. Settes i kjøleskap.
Oppskriften er utarbeidet av