Sjokoladepudding med kirsebærsaus

4 porsjoner
Sjokoladepudding med kirsebærsaus
(0)

5 dl kremfløte
1 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
3 ss kakao
1 ts vaniljesukker
3 gelatinplater

Saus
125 g kirsebær
1 dl Dansukker Lys Sirup
1/2 dl Dansukker Demerarasukker
1 kanelstang
3 krydderpepperkorn
3 kryddernelliker

Legg gelatinplatene i bløt i rikelig med vann. Bland fløte, sukker, kakao og vaniljesukker i en kasserolle, og kok opp. Ha i gelatinplatene. Hell over i fire glass eller porsjonsformer. Settes i kjøleskap.

Saus

Ha sirupen og rørsukkeret i en kasserolle, og legg i krydderet. La det småkoke under lokk i 5 minutter. Ta ut krydderet. Ha i kirsebærene, og la det småkoke i 5 minutter til. Server kirsebærsausen til puddingen.