Sjokoladetrøfler med stjerneanis

50 stk.

Karakter (4 st)

Ingredienser

200 g melkesjokolade
250 g mørk sjokolade
2 dl kremfløte
3 stk. stjerneanis
3 ss Dansukker Mørk Sirup
Kakao

Instruktioner

Kle en form (20 x 20 cm) med bakepapir.
Hakk sjokoladen.
Varm opp kremfløten sammen med stjerneanisen nesten til kokepunktet, ta gryten av platen og la hvile i 5 minutter.
Varm opp kremfløten igjen, og rør inn den hakkede sjokoladen og sirupen. Ta ut stjerneanisen.
Hell røren over i formen som er kledd med bakepapir.
Dekk med plastfolie, og la stå minst 24 timer i kjøleskap.
Del opp i 50–60 biter, og sikt kakao over.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.