Skalldyrpai

4 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

Deig
100 g smør
2 dl revet ost
1 dl keso
2 1/2–3 dl hvetemel
2 ss hvetekli
1 ts Dansukker Brun Farin
1–2 ss vann

Fyll
3 egg
2 dl matfløte
1 dl tørr hvitvin
2 ts Dansukker Brun Farin
2 dl revet ost
1 boks krabbe
20 g finhakket dill
1 kg reker, 70/90
1 liten purre
200 g grønn asparges i biter

Instruktioner

Arbeid sammen ingrediensene til deigen, og trykk den ut i en form med avtakbar kant. Lag små hakk. La stå i kjøleskap i minst 30 minutter.

Visp sammen egg, fløte, vin og brun farin. Skrell rekene. Fjern eventuelle "ben" i krabben. Skyll og rens purren. Skjær den i tynne ringer. Legg purreringene i formen. Dekk med asparges og reker. Bland ost, krabbe og dill i eggeblandingen. Hell blandingen i formen, og stek midt i ovnen ved 200 °C til fyllet har stivnet. Serveres med en frisk salat til og et glass hvitvin.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.