Ingredienser
Deig
100 g smør
2 dl revet ost
1 dl keso
2 1/2–3 dl hvetemel
2 ss hvetekli
1 ts Dansukker Brun Farin
1–2 ss vann
Fyll
3 egg
2 dl matfløte
1 dl tørr hvitvin
2 ts Dansukker Brun Farin
2 dl revet ost
1 boks krabbe
20 g finhakket dill
1 kg reker, 70/90
1 liten purre
200 g grønn asparges i biter
Instruktioner
Arbeid sammen ingrediensene til deigen, og trykk den ut i en form med avtakbar kant. Lag små hakk. La stå i kjøleskap i minst 30 minutter.
Visp sammen egg, fløte, vin og brun farin. Skrell rekene. Fjern eventuelle "ben" i krabben. Skyll og rens purren. Skjær den i tynne ringer. Legg purreringene i formen. Dekk med asparges og reker. Bland ost, krabbe og dill i eggeblandingen. Hell blandingen i formen, og stek midt i ovnen ved 200 °C til fyllet har stivnet. Serveres med en frisk salat til og et glass hvitvin.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.