Ingredienser
3 dl vaniljekrem
2 ts vaniljesukker
Lakrismynter og annet godt
Marengsbunn
3 eggehviter
1 1/2 dl Dansukker Sukker
Instruktioner
Hell eggehvitene i en helt tørr og ren bolle. Tilsett 1/2 dl sukker og visp på laveste hastighet med elvisp i 30 sekunder. Øk deretter til høyeste hastighet og visp til det er blitt et hardt og fast skum. Vend forsiktig i resten av sukkeret.
Smør røren ut i en sirkel, godt og vel 20 cm i diameter, på et bakepapir. Stek kaken ved 100 °C i ca. en time. Avkjøl bunnen.
Visp vaniljekrem og vaniljesukker. Smør det ut over marengsbunnen. Sett kaken i fryseren 4–5 timer.
Pynt med lakrismynter og andre gode ”skatter” før servering.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?