Små bjørnebærpaier

4-6 stk.

Karakter (2 stk)

Ingredienser

Deig
1/2 dl kesam/kvarg
1/2 dl Dansukker Sukker, gjerne finkornet
1 ts vaniljesukker
1 kryddermål salt
1 1/2 ss olje
1 ss melk
2 dl hvetemel
1/2 ts bakepulver

Fyll
400 g bjørnebær
2 egg
1/2 dl Dansukker Sukker, gjerne finkornet
1 ts vaniljesukker
1 dl crème fraiche 38 %
50 g malte eller hakkede hasselnøtter
1 ss potetmel

Pynt
1 ss Dansukker Melis 

Instruktioner

Bland sammen ingrediensene til deigen. Trykk den ut i små paiformer og sett dem i kjøleskap i 30 minutter. Fordel bjørnebærene i formene. Visp sammen alle de andre ingrediensene til fyllet og hell det over bærene.

Stek i på nederste rille i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Avkjøl dem før de serveres. Dryss melis over rett før serveringen. Server med crème fraiche, pisket kremfløte eller vaniljeis til.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?