Små påskeharer

Ca. 20 stk.

Karakter (16 st)

Ingredienser

50 g gjær
3 dl kaffefløte
3/4 dl Dansukker Sukker
2 krm salt
2 egg
75 g smør eller margarin, romtemperert
ca. 10 dl hvetemel

Pensling
Sammenvispet egg

Instruktioner

Smuldre gjæren i en bolle, og rør den ut i litt av fløten. Tilsett deretter resten av fløten og de andre ingrediensene. Kna deigen smidig på melet bakebord, og del den i to emner. Form det ene emnet til en pølse som kuttes i 20 biter. Form hver bit til en sirkel som legges på brett med bakepapir. Det andre emnet deles i to, og av den ene delen formes 20 sirkler som festes på de større sirklene på brettet. Det siste deigemnet deles i 40 like store biter som formes til ører og festes på den minste sirkelen på brettet. La heve til dobbel størrelse i ca. 30 minutter. Pensle bollene med egg. Stekes midt i ovnen på 225 °C i ca. 12 minutter. Avkjøl på rist under klede. Pynt med glasur.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.