Smuldrepai med rips

6 porsjoner

Karakter (315 stk)

Ingredienser

1 liter rips
1 dl Dansukker Syltesukker
1 ss potetmel

Smuldredeig
1 1/2 dl havregryn
1 dl hvetemel
3/4–1 dl Dansukker Demerarasukker
1 ss vaniljesukker
125 g smør eller margarin
Smør eller margarin til formen 

Instruktioner

Skyll og rens bærene. Legg dem på et håndkle for å renne av. Legg de tørre ingrediensene til deigen i en bolle. Tilsett kaldt smør/margarin i terninger, og smuldre til det blir en grynete masse. Smør en ildfast form. Bland bærene med syltesukker og potetmel, og ha dem i formen. Strø på smuldredeigen. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 20 minutter. Server paien lunken med vaniljesaus, vaniljeis eller lettvispet krem.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?