Snøballkaker

50 stk.
Snøballkaker
Stemmer: (1stemmer)

Ingredienser

225 g romtemperert smør
3/4 dl Dansukker Melis
1/4 ts salt
2 ts vaniljesukker
3 ss maisennamel
2 dl kokosflak
5 dl hvetemel
5 dl Dansukker Melis til å rulle kakene i

Sett ovnen på 175 °C, kle et bakebrett med bakepapir og sett det til side.
Visp smøret til det blir kremet, og tilsett melis og salt. Bland godt.
Tilsett vaniljesukker, maisennamel og kokosflak.
Fortsett å vispe på lav hastighet, og tilsett melet litt etter litt, til røren er jevn.
Rull røren til boller (1 ss røre til én bolle). Legg dem på brettet, og stek i 16–18 minutter.
Ta ut bollene, og la dem avkjøle noen minutter før de rulles i rikelig med melis. Legg dem på rist, og la dem avkjøles helt.
Rull bollene enda en gang i melis før servering.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker