Solbærmarmelade med pære og kanel - Oppskrifter

Solbærmarmelade med pære og kanel

ca. 1 liter, 1 glass 30 minutter
Lekker solbærmarmelade med pære og kanel. Lys opp høsten med en syrlig solbærmarmelade og nyt smaken av hjemmelaget.
Solbærmarmelade med pære og kanel
Stemmer: (21stemmer)

Ingredienser

  • 600 g solbær (ca. 1 liter)
  • 2 store pærer
  • 1 kanelstang
  • 1/2 dl vann
  • 6 dl Dansukker Syltesukker

Rens og skyll solbærene eller bruk frosne bær. Skrell pærene og del dem i biter.

Bland solbær, pære, kanelstang og vann i en kasserolle og kok i ca. 3 minutter. Tilsett syltesukker og kok i 7 minutter til.

Ta kasserollen av platen og fjern kanelstangen. Skum godt av. Hell over på varme, rene glass.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;