100 g margarin
¾ dl melk
1 ½ dl Dansukker Demerarasukker eller Sukker
2 egg
1 ts bakepulver
1 ½ ss potetmel
2 ts vaniljesukker
2 ½ dl hvetemel
Fyll
1 ½ – 2 dl friske bær
eller
2–3 dl rabarbra i små biter
eller
kaneldyppede eplebåter
Pynt
Dansukker Melis
Smelt margarinen og tilsett melken. La alt bli varmt uten å koke. Visp egg og sukker lett. Bland hvetemelet med bakepulver, potetmel og vaniljesukker, og tilsett det vekselvis med melkeblandingen i eggedosisen. Bland inn bær, rabarbrabiter eller eplebåter. La gjerne røren hvile i kjøleskap over natten, da får du ekstra luftige og fine muffins (vent med fyllet til de skal stekes). Hell opp i papirformer i langpanne eller i muffinsbrett. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 12 minutter. Sikt over litt melis ved servering.
Oppskriften er utarbeidet av