Spareribs fra Texas og American Coleslaw

4 porsjoner
Spareribs fra Texas og American Coleslaw
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

Ca. 1 kg ribbe

Marinade
3 ss Dansukker Sirup
3 ss kinesisk soya
3 ss olje
3 ss eddik
3 ss vann
3 ss aprikosmarmelade
1 ss sennepspulver

Coleslaw
1 l finstrimlet hvitkål

Saus
1 dl majones
2 ss Dansukker Sirup
2 ss ferskpresset sitronsaft
1 ts malt ingefær
2 krm svart pepper

Ribben
Bland samtlige av ingrediensene til marinaden.

Pensle ribbene med marinaden, og la dem stå minst 1 time i kjøleskap før de grilles.

Grill i ca. 10 minutter på hver side.

Saus
Bland sammen samtlige ingredienser til sausen. Rør i den strimede hvitkålen. Settes i kjøleskap frem til servering.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker