Spiralkaker på pinne

Karakter (11 stk)

Ingredienser

4 1/2 dl hvetemel
1/2 dl Dansukker Finkornet Sukker eller 1 dl Dansukker Melis
1 ts vaniljesukker
200 g smør eller margarin
1 egg
Rød konditorfarge
Strø
Pinner/spyd

Instruktioner

Sett ovnen på 175 °C.

Arbeid sammen ingrediensene til deigen.

Del deigen, og farg den ene halvdelen med rød konditorfarge. La den andre halvdelen være ufarget.

Pakk de to deigene inn i plastfolie, og la dem hvile i kjøleskapet i 15 minutter.

Kjevle ut begge deigene, gjerne på bakepapir, og legg den røde oppå den hvite.

Rull forsiktig sammen fra langsiden, og rull deretter i strøet.

La hvile i kjøleskapet i 15 minutter. Skjær rullen i skiver, ca. 1/2 cm. Sett i en pinne i hver bit hvis du ønsker.

Stekes midt i ovnen i ca. 8 minutter. Avkjøl kakene på rist. Oppbevar småkakene tørt.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskens Rocky Road

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Blondies med stikkelsbærmarmelade

Bakst i langpanne

Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.

Varm kaffedrikk

Varmer godt på kalde dager

Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.

Pannekaker med eplekompott og sitronkrem

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelade med safran

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Sjokoladekake

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.