Stekepannebrød

10 stykker

Karakter (1 stk)

Ingredienser

4 1/2 dl hvetemel
1 dl hvetespirer
1/2 ts salt
2 ts vanis, fennikel eller karve, kan sløyfes
1 ts natron
50 g flytende margarin
2 dl kulturmelk
3 ss Dansukker Mørk Sirup

Instruktioner

Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett margarin, kulturmelk og sirup, og arbeid sammen til en deig. Legg deigen på melet bakebord, og form den til en rull. Kutt i 10 biter. Kjevle ut hver bit til en rund kake, gjerne med mønsterkjevle, eller prikk med en gaffel. Stek kakene 1 1/2 minutt på hver side i en tørr, middels varm stekepanne.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri

Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin

Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker

Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør. 

Sitrusmarmelader

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager

Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?