Ingredienser
250 g nudler
Rikelig vann til koking tilsatt 2 ss olje og 1 ts salt per liter
Krydder
2 ts finhakket hvitløk
1 ss frisk finhakket ingefær
2 ts karripulver
2–3 ss soyasaus
2–3 ts Dansukker Demerarasukker
Grønnsaker
1 finhakket purreløk
1 stor revet gulrot
2 dl sukkererter skåret over på midten
2 dl bønnespirer
4 ss vegetabilsk olje til steking
Instruktioner
Kok nudlene i lettsaltet vann tilsatt olje og sett dem til siden.
Varm opp oljen i wok eller sautepanne. Stek hvitløk, ingefær og karripulver i 1 minutt, og tilsett løk under omrøring og ved sterk varme. Tilsett deretter de kokte nudlene og den revne gulroten sammen med soyasaus og sukker. La retten steke i 2–3 minutter under omrøring – ha eventuelt i litt vann så ikke nudlene brenner seg fast. Rør inn reker og sukkererter, og stek videre i enda 2 minutter. Smak til med soyasaus og sukker. Bønnespirene vendes i like før servering.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.