Ingredienser
250 g nudler
Rikelig vann til koking tilsatt 2 ss olje og 1 ts salt per liter
Krydder
2 ts finhakket hvitløk
1 ss frisk finhakket ingefær
2 ts karripulver
2–3 ss soyasaus
2–3 ts Dansukker Demerarasukker
Grønnsaker
1 finhakket purreløk
1 stor revet gulrot
2 dl sukkererter skåret over på midten
2 dl bønnespirer
4 ss vegetabilsk olje til steking
Instruktioner
Kok nudlene i lettsaltet vann tilsatt olje og sett dem til siden.
Varm opp oljen i wok eller sautepanne. Stek hvitløk, ingefær og karripulver i 1 minutt, og tilsett løk under omrøring og ved sterk varme. Tilsett deretter de kokte nudlene og den revne gulroten sammen med soyasaus og sukker. La retten steke i 2–3 minutter under omrøring – ha eventuelt i litt vann så ikke nudlene brenner seg fast. Rør inn reker og sukkererter, og stek videre i enda 2 minutter. Smak til med soyasaus og sukker. Bønnespirene vendes i like før servering.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.