Stikkelsbær-, kiwi- og vindruesyltetøy

2 glass 40 min.
Bær- og fruktig syltetøy ned syrlige innslag av stikkelsbør, kiwi og druer, det perfekte syltetøy. Nyt dette herlige syltetøyet til et fullstappet ostefat!
Stikkelsbær-, kiwi- og vindruesyltetøy
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 300 g grønne stikkelsbær
  • 300 g kiwi
  • 300 g grønne vindruer
  • ½ dl vann
  • ½ dl limesaft
  • 600 g Dansukker Syltesukker

Skyll og rens stikkelsbærene. Skrell kiwien, og skjær den i små biter. Skyll druene, del dem og ta ut kjernene.

Bland bær, frukt, vann og limesaft i en kasserolle, og la småkoke på svak varme i 10 minutter. Tilsett syltesukker, og kok i ytterligere 6–8 minutter.

Skum godt av. Hell over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker