Ingredienser
2 liter kirsebær eller moreller
10 kryddernelliker
3 stk allehånde
1 kanelstang
Lake
5 dl Dansukker Lys Sirup
7 dl klar eddik 7%
Instruktioner
Smaker ekstra godt til vilt- og oksekjøtt.
Skyll bærene, og ta ut kjernene. Legg bær og krydder på et stort, varmt og rent glass. Bland sammen ingrediensene til laken, og kok opp. Hell den varme laken over bærene. Sett på lokk. Oppbevares kjølig. Ferdige etter 2–3 uker.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?