Ingredienser
1 1/2 dl kaffefløte
4 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 ts malt ingefær
1 ts malt kanel
2 1/2 ts natron
1 ss vann
11 dl hvetemel
Instruktioner
Rør sammen fløte, sukker, sirup og krydder. Løs opp natronet i vannet, og ha dette i røren. Arbeid inn melet i røren slik at det blir en smidig deig. La deigen hvile over natten.
Del deigen i fire deler. Av hver deigdel skal det bli 10 større biter til kroppen, 10 litt mindre biter til hodet og 40 biter til armer og ben samt 20 små biter til ører. Form stenger av de som skal bli armer og ben, de andre rulles til kuler. Sett sammen til teddybjørner som legges på brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Stikk en pinne i hver teddy så snart de tas ut av ovnen. Avkjøl på rist. Pynt med glasur.
Deigen kan også bakes ut til vanlige runde pepperkaker.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.