Teddybjørnpepperkaker

Teddybjørnpepperkaker

ca. 30 stk.
Teddybjørnpepperkaker
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

1 1/2 dl kaffefløte
4 dl Dansukker Brun Farin
1 1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 ts malt ingefær
1 ts malt kanel
2 1/2 ts natron
1 ss vann
11 dl hvetemel

Rør sammen fløte, sukker, sirup og krydder. Løs opp natronet i vannet, og ha dette i røren. Arbeid inn melet i røren slik at det blir en smidig deig. La deigen hvile over natten.

Del deigen i fire deler. Av hver deigdel skal det bli 10 større biter til kroppen, 10 litt mindre biter til hodet og 40 biter til armer og ben samt 20 små biter til ører. Form stenger av de som skal bli armer og ben, de andre rulles til kuler. Sett sammen til teddybjørner som legges på brett med bakepapir. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. Stikk en pinne i hver teddy så snart de tas ut av ovnen. Avkjøl på rist. Pynt med glasur.

Deigen kan også bakes ut til vanlige runde pepperkaker.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;