Tiramisu med kirsebær

4-6 porsjoner

Karakter (1 st)

Ingredienser

2 dl sterk kaffe
4 ss Amaretto
75–100 g Savoari-kjeks
4 eggeplommer
1 1/4 dl Dansukker Sukker
300 g kirsebær
250 g mascarponeost
250 g kesam
1 ts vaniljesukker

Pynt
Kakao

Instruktioner

Bland kaffe og likør. Legg kjeksen i en form og drypp over kaffeblandingen. La stå slik at kjeksen suger opp kaffeblandingen.

Ha eggeplommer og sukker i en glasskål og som settes i en kasserolle med varmt vann. Kok under visping til kremen har tyknet. Sett til side.

Skyll kirsebærene og ta ut kjernene. Tørk kirsebærene på husholdningspapir før de has i eggekremen.

Bland mascarpone, kesam og vaniljesukker.

Dekk kjeksen med halvparten av mascarponeblandingen. Legg på eggekremen med kirsebær. Fordel resten av mascarponeblandingen øverst. Sikt over kakao.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.