Ingredienser
Deig
150 g smør eller margarin
1 1/2 dl sammalt hvete grov
1 1/2 dl hvetemel
1 ss dl kaldt vann
Fyll
400 g cocktailtomater
2–3 gule løk
2 ss flytende margarin
2 ts Dansukker Brun Farin
3 ss tomatpuré
1 ss Dansukker Lys eller Mørk Sirup
1–2 hvitløksfedd (kan sløyfes)
1 ss hakket frisk oregano
2 ss hakket frisk basilikum
1/2 ts salt
1–2 ts sambal oelek
4 dl revet sterk ost (f.eks. cheddar)
2 dl kremfløte
Instruktioner
Arbeid sammen ingrediensene til paideigen. Trykk deigen ut i en smurt paiform, ca. 28 cm i diameter. Prikk med en gaffel. La hvile i kjøleskap i 30 minutter. Forstek skallet i ved 225 °C i ca. 10 minutter.
Skrell og hakk løkene. Fres løken i matfettet sammen med det brun farin. Tilsett tomatpuré, sirup, hvitløk, urter, salt og sambal oelek. Smak til og tilsett eventuelt mer krydder. Legg et lag ost i bunnen av paiskallet. Bre ut fyllet oppå osten. Legg på tomatene. Strø over resten av osten. Hell på fløten. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter. Server en frisk salat til paien.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.