Ingredienser
4 store epler
2 liter vann
2 dl Dansukker Sukker
Tosca-røre
100 g smør eller margarin
1 dl Dansukker Demerarasukker
1 ts vaniljesukker
2 ss hvetemel
2 ss matfløte
50 g mandelspon
Instruktioner
Ha vannet i en kasserolle, og tilsett sukkeret. Kok opp. Skrell eplene og ta ut kjernehusene. Legg eplene i det kokende vannet i 2 minutter. Ta eplene opp med hullsleiv, og legg dem i fire ildfaste porsjonsformer. Bland ingrediensene til tosca-røren i en kasserolle, og kok opp. Fordel røren over eplene. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 12 minutter. Server lunken med litt lettvispet krem eller crème fraîche smaksatt med vaniljesukker.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?
Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.
Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.
Varmer godt på kalde dager
Her finner du varianter av te, kaffe og varm sjokolade. Oppskrifter på drikke som både passer å ha med seg i termosen og til å nyte hjemme om morgen, på ettermiddagen eller kvelden.
Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.
Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.
Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt? Som en ekstra gullkant på tilværelsen eller som avslutning på et godt måltid.