Tranebærbiscotti - Oppskrifter

Tranebærbiscotti

ca. 40 stk. 45 min. + 1 døgn hvile
Tranebærbiscotti gjør seg utmerket til ettermiddagskaffen. Biscotti med smak av kardemomme, kanel, vanilje og tranebær.
Tranebærbiscotti
Stemmer: (0stemmer)

Ingredienser

  • 100 g tranebær
  • 3 dl Dansukker Brun Farin
  • 100 g smør, romtemperert
  • 3 egg
  • 6 1/2 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts kardemomme, malt
  • 1 ts kanel, malt

Sett ovnen på 175 °C, over- og undervarme.

Del tranebærene i mindre biter og sett til sides. Rør brun farin og smør luftig. Tilsett ett egg om gangen. Bland alle de tørre ingrediensene i en skål og vend inn i røren. Bland i tranebærene.

Del deigen i 4 emner som du ruller til lengder. Legg lengdene på stekebrett med bakepapir. Stek dem midt i ovnen i ca. 15 minutter.

Slå av ovnen, skjær lengdene på skrå og skill dem. Sett platene tilbake i ovnen for å ettertørke i noen timer.

Oppskriften er utarbeidet av

Dansukker

;