Ingredienser
100 g tranebær
3 dl Dansukker Brun Farin
100 g smør, romtemperert
3 egg
6 1/2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts kardemomme, malt
1 ts kanel, malt
Instruktioner
Sett ovnen på 175 °C, over- og undervarme.
Del tranebærene i mindre biter og sett til sides. Rør brun farin og smør luftig. Tilsett ett egg om gangen. Bland alle de tørre ingrediensene i en skål og vend inn i røren. Bland i tranebærene.
Del deigen i 4 emner som du ruller til lengder. Legg lengdene på stekebrett med bakepapir. Stek dem midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Slå av ovnen, skjær lengdene på skrå og skill dem. Sett platene tilbake i ovnen for å ettertørke i noen timer.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?