Tyttebærcurd

Tyttebærcurd har en herlig farge og smaker syrlig og godt. Du kan servere den både til yoghurt, iskrem og desserter med julestemning.

1 glass

30 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

250 g tyttebær
2 eggeplommer
1 1/2 dl Dansukker Syltesukker
2 krm pepperkakekrydder
25 g smør, romtemperert

Instruktioner

Press tyttebærene gjennom en finmasket sil. Visp eggeplommene, og rør dem inn i tyttebærene. Hell blandingen gjennom en finmasket sil ned i en tykkbunnet kasserolle.

Tilsett syltesukker og pepperkakekrydder og la småkoke under omrøring i 2–3 minutter.

Ta kasserollen av varmen og tilsett smøret i flere omganger under fortsatt visping. Sett kasserollen i en bolle med kaldt vann, og visp med elektrisk visp til tyttebærcurden er helt avkjølt.

Hell over på et varmt og rent glass. Oppbevares i kjøleskap.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen

Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Tid for rabarbra

Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Gode grillsauser, marinader og rubs

Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Deilig sjokolade

Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?