Tyttebærkaramell

Nydelig rød karamell med fruktig og sursøt smak. En morsom vri på julekaramellen som garantert faller i smak hos hele familien!

ca. 30 stk.

ca. 40 minutter

Karakter (0 stk)

Ingredienser

150 g tyttebær
2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
2 ss Dansukker Glykosesirup
1 klype salt

Instruktioner

Kle en form på ca. 15 x 20 cm med bakepapir. 

Tin tyttebærene og miks dem med stavmikser. Sil tyttebærene gjennom en finmasket sil. 

Bland alle ingrediensene i en tykkbunnet kasserolle. Kok opp karamellen til 123 °C. Rør om av og til. Hell karamellen over i formen og la den stivne før du skjærer den i biter.

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Syltetøy og marmelade

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade

Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene.

Is med syltetøykake

Lag din egen is

Lag din egen is i sommer! Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Rabarbra- og jordbærostekake

Bak med sommerens bær

Bak med sommerens bær, og by på noe hjemmelaget til festen. En pai eller kake med friske, syrlige bær er perfekt for ettermiddagskosen. Ta vare på sommerens bær, og gled deg over at det er ferie!

Rababrabobler

Sommerdrinker

By noen du bryr deg om på en oppfriskende drink med smak av sommer. Her finner du leskende sommerdrinker for enhver smak, også alkoholfrie alternativer.

Pannacotta

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra godt å by på en syrlig-søt og frisk sommerdessert som avslutning på grillkvelden eller sommerfesten. Her finner du tips til deilige sommerdesserter, både enkle alternativer og for deg som vil prøve noe litt mer avansert.

Saft

Lag saft i sommer

Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og her kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre.