Ingredienser
7 1/2 dl vann
1/4 dl olje
50 g gjær
2 ss Dansukker Lys Sirup
1/2 ss grovt salt
100 g valnøttkjerner
2 dl (110 g) rugmel
14 dl (815 g) hvetemel
Instruktioner
Varm vannet og oljen til fingertemperatur. Løs opp gjæren i vannet.
Bland i sirup, salt og grovhakkede valnøttkjerner.
Rør melet inn i deigen til den slipper bollen.
La deigen heve i 40 min.
Elt deigen, del den i 3, og form delene til runde brød.
Legg brødene på en bakeplate med bakepapir. Snitt dem på overflaten. La dem etterheve i 30 min. Sett stekeovnen på 200 °C.
Stek brødene på nederste rille i ovnen i 30–40 min., til de er gyllenbrune.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?