Ingredienser
2 eggeplommer
3/4 dl Dansukker Sukker
1 ts vaniljesukker
2 1/2 dl melk
1/2 dl Dansukker Glykosesirup
2 dl kremfløte
Instruktioner
Visp eggeplomme, sukker og vaniljesukker luftig.
Kok opp melk og glykosesirup i en kasserolle. Hell litt av den varme melkeblandingen i eggedosisen og rør om. Hell i resten og rør sammen det hele.
Slå røren tilbake i kasserollen og la småkoke i 6–8 minutter eller til 85°C. Røren skal ikke koke. Rør om av og til.
Fyll oppvaskkummen med isvann. Sil iskremblandingen og hell den over i en ren skål som du setter i isvannet for å la avkjøles raskt. Sett deretter skålen i kjøleskapet i 1 time, slik at iskremen får satt seg.
Visp fløten stiv og vend den inn i iskremblandingen. Hell blandingen i iskremmaskinen og la den kjøre til konsistensen er tykk og kremet. Sett i fryseren.
Uten iskremmaskin. Hell røren i en beholder som du setter i fryseren. Ta ut gelatoen etter 40 minutter og visp den med en elektrisk visp. Gjenta 2–3 ganger. Sett den tilbake i fryseren i 4–5 timer til.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Tid for rabarbra
Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.

Lag din egen is
Hvorfor kjøpe is når du kan lage den helt selv! Her har vi samlet de beste isoppskriftene våre, men eksperimenter gjerne og finn dine egne favoritter!

Kaffekos i vårsolen
Inviter til kaffekos i solen! Her har vi samlet de beste oppskriftene våre på bakverk og drikke for en deilig ettermiddag ute på balkongen, i parken eller i hagen.

Kaker til vårens feiringer
Vakre kaker til vårens fester! Ingen fest er komplett uten kake! Så hvorfor ikke servere en deilig hjemmelaget kreasjon til årets mest minneverdige begivenheter? Finn inspirasjon til din neste festkake hos oss.

Gode grillsauser, marinader og rubs
Sett en ekstra piff på grillkvelden med en god, hjemmelaget saus som tilbehør. Her finner du raske og enkle oppskrifter for enhver anledning.

Bakst i langpanne
Å bake i langpanne er både enkelt og praktisk, og fremfor alt blir det jo så mye om gangen. Perfekt hvis du skal ha selskap eller ha med kaffemat på jobben.