Ingredienser
3 egg
3 dl Dansukker Sukker
3 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 dl kokende vann
Fyll
125 g smør eller margarin
1 dl melk
3 ts vaniljesukker
Garnityr
1 dl grovhakkede nøtter
1/2 dl grovhakket melkesjokolade
Instruktioner
Smør en rund form og strø den med kavring. Still ovnen inn på 200 °C.
Rør egg og sukker hvitt. Bland mel, vaniljesukker og bakepulver i røren. Tilsett vannet.
Ha røren i formen og strø over de hakkede nøttene. Stekes midt i ovnen i ca. 40 minutter. Strø den hakkede sjokoladen mens kaken er varm. Avkjøles på rist.
Bland matfett og melk i en kjele og la dette koke i 3 minutter. Rør inn vaniljesukkeret.
Del kaken på midten og fordel melkeblandingen på de to halvdelene. Legg sammen kaken.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?