Varm sjokolade

Varm sjokolade vekker herlige minner hos de fleste av oss. Det smaker like godt på skitur som i sofaen foran en knitrende peis. Her får du noen tips til hvordan du kan piffe opp varm sjokolade.

2 kopper

25 minutter

Karakter (0 st)

Ingredienser

100 g mørk sjokolade
4 dl melk
2 dl kremfløte
2 ss Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
1 ts vaniljesukker

Valgfri smakstilsetning
2 ts malt kanel+ 1/2 finhakket chili
200 g bringebær
5–6 cl tequila

Valgfri topping
vispet krem
minimarshmallows
sjokoladelinser
Dansukker Lys Sirup
malt kardemomme/kanel/kakao

Instruktioner

Finhakk sjokoladen. Varm opp melk, kremfløte, sukker og vaniljesukker i en gryte.

Tilsett sjokoladen og ønsket smakstilsetning. Varm opp på middels høy temperatur og visp til sjokoladen har smeltet.

Hell sjokoladedrikken i to kopper, og pynt med ønsket topping.

Tips: En klype lyst muscovadorørsukkerger ger smaken enda rundere!

Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Bakst med eple og pære

Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken.

Syltede sommergrønnsaker

Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren.

Plommeplukking

Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader.

Fredagskos

Fredagen er gjerne ukas høydepunkt, og fredagskosen er den beste måten å feire slutten på en lang arbeidsuke.

Deilige epler

Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.

Godsaker med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet godteri og bakverk der muscovadorørsukkerets lekre aromaer får selskap av alt fra mandler og nøtter til mørk sjokolade og kardemomme.