Ingredienser
1 dl Dansukker Finkornet Sukker
3 eggeplommer
1 ts vaniljesukker
2 1/2 dl melk
2 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
4 dl gresk yoghurt
1 til 2 ts lakrispulver
Instruktioner
Visp sammen sukkeret, eggeplommene og vaniljesukkeret til en lys og luftig masse.
Kok opp melken og fløten med muscovadorørsukkeret.
Rør eggeblandingen sakte inn i fløtemelken, og fortsett å røre på svak varme til røren har tyknet litt eller har en temperatur på 85 °C. Obs! Den må ikke koke.
Avkjøl og sett i kjøleskapet i minst 2 timer eller til neste dag.
Rør i yoghurten og lakrispulveret, og hell blandingen i en iskremmaskin. Kjør maskinen til røren er tyktflytende og kremaktig.
Fordel røren i valgfrie pinneisformer og sett i pinnene. Sett formene på et plant underlag i fryseren i minst 3 timer, og dekk deretter ispinnene med strøssel eller smeltet sjokolade.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.