Ingredienser
1 dl Dansukker Finkornet Sukker
3 eggeplommer
1 ts vaniljesukker
2 1/2 dl melk
2 dl kremfløte
1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker
4 dl gresk yoghurt
1 til 2 ts lakrispulver
Instruktioner
Visp sammen sukkeret, eggeplommene og vaniljesukkeret til en lys og luftig masse.
Kok opp melken og fløten med muscovadorørsukkeret.
Rør eggeblandingen sakte inn i fløtemelken, og fortsett å røre på svak varme til røren har tyknet litt eller har en temperatur på 85 °C. Obs! Den må ikke koke.
Avkjøl og sett i kjøleskapet i minst 2 timer eller til neste dag.
Rør i yoghurten og lakrispulveret, og hell blandingen i en iskremmaskin. Kjør maskinen til røren er tyktflytende og kremaktig.
Fordel røren i valgfrie pinneisformer og sett i pinnene. Sett formene på et plant underlag i fryseren i minst 3 timer, og dekk deretter ispinnene med strøssel eller smeltet sjokolade.
Er det noe du lurer på vedrørende Nordic Sugar og våre produkter og tjenester?

Påskegodteri
Her finner du både bakverk, søtsaker og desserter til en riktig god påskeferie.

Baking med sitron og appelsin
Appelsin og sitron er smaker som hører vinteren til, og som fungerer veldig godt til baking.

Pannekaker
Barn elsker pannekaker. Det gjør voksne også. Pannekaker er perfekt som mellommåltid, turmat, brunsj eller dessert – og så er de enkle å variere med ulike typer godt tilbehør.

Sitrusmarmelader
Finnes det noe bedre enn å starte dagen med hjemmelaget marmelade på brødskiven? La deg inspirere av sesongens sitrusfrukter.

Varmer godt på kalde dager
Varme drikker er godt til alle årstider i det lunefulle nordiske klimaet vårt. Men først og fremst setter vi ordentlig pris på det varme etter at vi har vært på skitur om vinteren.

Deilig sjokolade
Mmm! Finnes det noe bedre enn en skikkelig fyldig og lekker sjokoladekake som virkelig gjør livet søtt?