Glykosesirup

Nå lanserer vi glykosesirup i en liten, hendig 400 g flaske.

Glykosesirup er en blanding av ulike sukkertyper som utvinnes av hvetestivelse. Forskjellen mellom glykosesirup og de andre sirupene våre, ligger i råvaren. Glykosesirupen er dessuten ikke like søt som vanlig sirup.

Brukes først og fremst til is og godteri, men også i bakverk. Glykosesirupen hemmer krystallisering, og når glykosesirup brukes i f.eks. is, får den en kremet og myk konsistens. På samme måte motvirker glykosesirupen at karamellene krystalliserer seg og blir kornete.

Glykosesirupen vår er fremstilt av hvetestivelse, men i løpet av produksjonsprosessen reduseres gluteninnholdet til under 0,002 % (< 20 ppm).
Ved et gluteninnhold under 0,002 % regnes produktet som glutenfritt.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1300 kJ/310 kcal
Fett 0 g
- hvorav mettet fett 0 g
Karbohydrat 77 g
- hvorav sukkerarter 23 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Oppskrifter

Oppskrifter med Glykosesirup »

Julebakst

Endelig tid for julebakst! Bak vakre kaker som skal nytes.

Julegodteri

Julegodteri er obligatorisk for alle som er glad i søtsaker. Sett frem et godterifat med hjemmelaget toffee, karameller, konfekt og trøfler.

Julens småkaker

Julens kaker er så mye mer enn bare pepperkaker! Klassiske småkaker med en julete vri passer perfekt til julekosen på et pent fat eller som små julegaver for den kreative.

Julens beste pakke

De absolutt fineste julegavene å gi og få er de som er laget for hånd og fylt med glede. Og hva er vel mer fylt av kjærlighet enn lekre søtsaker, julete kaker og deilige marmelader?

Juledesserter

Her finner du flere gode smakskombinasjoner som du kan overraske med i julematen.

Julens beste oppskrifter

Tiden rundt jul er vel den koseligste tiden på året. Her finner du julens bakverk, godteri, pynt, drikker, mat og desserter.