Glykosesirup
Nå lanserer vi glykosesirup i en liten, hendig 400 g flaske.
Glykosesirup er en blanding av ulike sukkertyper som utvinnes av hvetestivelse. Forskjellen mellom glykosesirup og de andre sirupene våre, ligger i råvaren. Glykosesirupen er dessuten ikke like søt som vanlig sirup.
Brukes først og fremst til is og godteri, men også i bakverk. Glykosesirupen hemmer krystallisering, og når glykosesirup brukes i f.eks. is, får den en kremet og myk konsistens. På samme måte motvirker glykosesirupen at karamellene krystalliserer seg og blir kornete.
Glykosesirupen vår er fremstilt av hvetestivelse, men i løpet av produksjonsprosessen reduseres gluteninnholdet til under 0,002 % (< 20 ppm).
Ved et gluteninnhold under 0,002 % regnes produktet som glutenfritt.
Næringsinnhold per 100 g
Energi | 1300 kJ/310 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrat | 77 g |
- hvorav sukkerarter | 23 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |

Lekre oppskrifter på syltetøy og marmelade
Ta vare på sommerens frukter og bær, og ta en kikk på de lekre oppskriftene våre på syltetøy og marmelader. Perfekt å ha på frokostskiven, i yoghurten eller til pannekakene. Med vårt syltesukker er det superenkelt å lykkes med godt og hjemmelaget syltetøy og marmelade.

Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.

Lag saft i sommer
Husk å safte i sommer, og ha et lager av dine favorittbær og -frukter på flaske! Å lage saft er mye enklere enn du tror, og nedenfor kan du finne inspirasjon i de gode oppskriftene våre. Saften kan du servere med det samme, eller ta vare på den til mørkere årstider.

Blåbær – skogens beste bær
Blåbær er nok skogens beste bær. Blåbærsesongen pleier å starte i juli og kan strekke seg et stykke utover høsten. Ta vare på skogsblåbærene, og bruk dem i pai, syltetøy og krem.

Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.

Bjørnebærluksus
Unn deg litt luksus med bjørnebær i sommer! Bjørnebær passer veldig godt i bakverk, smoothies, syltetøy og saft. Det er dessuten supert å bruke som dekorasjon og pynt. Bjørnebærene modner på sensommeren og tidlig høst.