Syltesukker
Syltesukker inneholder alt som behøves for enkelt og raskt kunne lage et godt og holdbart syltetøy og marmelade. Det eneste som skal tilsettes ut over syltesukker er: Bær eller frukt, ferske eller dypfryste, og evt. litt vann, så kokes det hele opp. På 1, 2, 3 er syltetøyet klart. Enklere kan det nesten ikke bli. Med hjelp av syltesukker går det utrolig fort og resultatet blir meget bra!
Syltesukker indeholder: sukker, pektin fra citrusfrugter, citronsyre og kaliumsorbat.
Mål og vekt: Syltesukker
1 dl = ca. 85 g
Næringsinnhold per 100 g
Energi | 1683 kJ/396 kcal |
Fett | 0 g |
- hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrat | 99 g |
- hvorav sukkerarter | 98 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0,11 g |
Oppskrifter
Bakst med eple og pære
Lag herlig bakst med epler og pærer du høster fra hagen eller plukker i butikken! Med epler og pærer kan du lage både klassiske paier, spennende bakverk og nydelige desserter.
Chutney - kryddersterk smakstilsetning
Chutney har sin opprinnelse i den indiske kjøkkenet og består normalt av innkokt frukt, sukker og krydder. Chutney passer til det meste og er en kryddersterk smakstilsetning.
Lekkert med tyttebær
Tyttebær er bare lekkert! De kan dessuten brukes til mye forskjellig. Av tyttebær kan vi lage både gode kaker, syltetøy og drikker! Nedenfor finner du våre syrlige tyttebæroppskrifter.
Syltede sommergrønnsaker
Legg en liten bit av sommeren på glass. Med syltede sommergrønnsaker forlenger du smaken av sommeren. Perfekt til sene grillkvelder. Følg oppskriften, så har du snart kjøleskapet fullt av hjemmesyltede sommergrønnsaker.
Plommeplukking
Plommer er blant de vanligste hagefruktene våre, og de er gode i desserter og marmelader. Hvorfor ikke lage en nydelig plommemarmelade eller plommechutney til å servere til osten? Eller prøv den deilige plommepaien.
Deilige epler
Eplet er blant sommerens siste frukter – lekre, saftige og gode. Det er så mye de kan brukes til. Vi har både fristende bakeoppskrifter med friske epler og forslag til hvordan du kan bevare gleden over eplene litt lenger, f.eks. ved å lage saft og eplesyltetøy.